KLARA PEGAN, univ. dipl. ekon.

nepremičninska posrednica (št.licence: 02822)

 

Nepremičnine so moja strast, nepremičninsko posredovanje je moj življenjski stil. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana ekonomistka. Odlično se sporazumevam v angleškem, portugalskem in nemškem jeziku. Sem proaktivna in spoštujem Kodeks dobrih poslovnih običajev. Pomembno mi je, da razumem strankine želje in potrebe ter vedno stremim k najvišjemu nivoju storitve. V agenciji Roni si prizadevam strankam kakovostno svetovati in jim biti v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev za prijetno bivanje in dobro investicijo. Skupaj strankam nudimo celovite, strokovne in kakovostne storitve na področju nepremičninskega posredovanja vse do uspešno zaključenega posla.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE