NEJC ŠTULAR, dipl. ekon.
Nepremičninski posrednik (št. licence: 02875)

Že od malih nog sem vpet v podjetniške vode. Opravljal sem vlogo v poslovni adminstraciji, marketingu in vodenju spletne trgovine. V tem času sem pridobil veliko dragocenih izkušenj, ki mi prav pridejo na moji novi poti, poklicu nepremičninskega posrednika.

Sem profesionalen, motiviran in željan novih znanj in izkušenj, ki jih bom pridobil pri delu s strankami. Nepremičnine postajajo moja strast, samo delo pa v veliko veselje. Vsaki nepremičnini se posvetim v celoti in se maksimalno potrudim, da opravim svoje delo, tako kot se od nas pričakuje.

Pri mojem delu me vodi naslednja misel:  V življenju boste imeli vse, če boste pomagali drugim, da dobijo to, kar si želijo. To je moje vodilo in vsakodnevni cilj. Najti vsem ljudem dom v katerem bodo srečni in zadovoljni. 

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE