NADJA KOLEGA

Podporna ekipa

 

Kot študentka anglistike na Filozofski fakulteti sem zaradi sproščenega urnika izkoristila priložnost in svoje tretje leto v Ljubljani popestrila z zanimivo zaposlitvijo pri podjetju Roni nepremičnine. Delo pripomore k izboljšanju mojih komunikativnih sposobnosti in me navaja na delo v razgibanem kolektivu. S svojimi zadolžitvami in odgovornostmi v pisarni lahko pokažem svoje najboljše lastnosti – točnost, zanesljivost, delavnost in pripravljenost na nove izzive. Veselim se svojega napredka, ki ga bom dosegla skupaj s sodelavci in novih znanj, ki mi jih prinaša delo v nepremičninski agenciji Roni.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE