MATIJA TOMŠIČ

Podporna ekipa

 

Kot študent angleške smeri Ekonomske Fakultete Univerze v Ljubljani sem postavljen osebni izziv našel v zaposlitvi pri podjetju Roni nepremičnine. Delo tukaj mi pomaga pridobivati delovne izkušnje, razvija moje delovne sposobnosti, sama narava dela pa izboljšuje produktivnost ter moj ˝time management˝. Uživam v vsakodnevnem delu z novimi strankami, saj mi je komuniciranje z ljudmi v veselje. Tekoče govorim in pišem angleško, imam pa tudi nekaj znanja iz nemščine, hrvaščine in srbščine. Vsake zadane naloge se lotim po svojih najboljših močeh, sem natančen in, poleg mnogo drugih lastnosti, tudi časovno odgovoren. Hvaležen sem za priložnost, ki se mi je ponudila, ter navdušen nad tem, kar me čaka v prihodnosti.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE