Rok Hudnik

Telefon:+386(0)70700302

Mobitel:070 700 302

Skype:RONI.REAL.ESTATE

Viber:+386(0)70700302

Rok Hudnik, dipl. upr. org., direktor partnerskega podjetja Roni estates, LTD, registriranega v Londonu, UK. Opravljam vodstvene naloge, naloge menedžmenta ter financiranja v mednarodnem poslovanju. Ključni izziv mi predstavlja pravilno usmerjanje podjetja v nestalnih tržnih razmerah današnjega časa. Skupaj z ekipo usposobljenih strokovnjakov ustvarjamo uspešno zgodbo.

Nina Hudnik

Telefon:+386(0)31 722 293

Skype:RONI.REAL.ESTATE

Viber:+386(0)31 722 293

Nina Hudnik, mag. posl.ved., nepremičninska posrednica (št. licence: 01372), direktorica Roni nepremičnine d.o.o., Slovenija. Predstavitev: V podjetju Roni nepremičnine, d.o.o. sem aktivna od njegove ustanovitve. Delo z ljudmi me veseli in dopolnjuje. Vsakdanjik v nepremičninski agenciji je razgiban, poln novih izzivov in znanj. Hkrati pa predstavlja tudi veliko odgovornost in skrb za zadovoljstvo ter varnost naših strank. Skupaj z našimi agenti in poslovnimi partnerji si bomo še naprej prizadevali za dosego omenjenega.

Maja Ocepek

Telefon:+386(0)41 707 284

Viber:+386(0)41 707 284

Maja Ocepek, dipl. oec., nepremičninska posrednica (št. licence: 01761) Predstavitev: V podjetju Roni nepremičnine, d.o.o. sem zaposlena kot nepremičninska posrednica od začetka leta 2010. Že moja prva, in tudi vse nadaljnje zaposlitve, so bile močno povezane s prodajnimi aktivnostmi ter delom z ljudmi. Moj nadaljnji študij je bil zato usmerjen v pridobivanje znanj iz teh področij. Najprej sem študirala na višji, kasneje pa še na visoki poslovni šoli. Moj naziv je dipl. ekonomistka, opravljeno pa imam tudi licenco za nepremičninsko posrednico. Prav ta kombinacija znanj mi nudi osnovo, dolgoletne delovne izkušnje pa prakso pri doseganju dobrih poslovnih rezultatov v delovno pozitivno naravnanem kolektivu. Ukvarjanje z nepremičninami zahteva celega človeka. Zase lahko rečem, da mi to delo zelo ustreza. Je izredno razgibano in zajema vsakovrstna znanja, predvsem pa nenehno izpopolnjevanje. Za uspešno in strokovno opravljeno delo je gotovo na prvem mestu veselje do komuniciranja z zelo različnimi profili ljudi. Najbolj se angažiram ravno pri seznanjanju strank z vsemi pomembnimi in potrebnimi podatki, ob upoštevanju vseh pravnih dejstev za korektno izpeljavo posla.

 

Petra Mali - Tajništvo

Telefon:+386(0)70 720 834

Viber:+386(0)70 720 834

Petra Mali, absolventka Fakultete za arhitekturo. Za delo v nepremičninski agenciji sem se odločila, ker je delo razgibano, pridobivanje znanja na področju prodaje nepremičnin in zakonodaje pa je prijetna dopolnitev mojih dosedanjih izkušenj v gradbeni in arhitekturni stroki. Delo s strankami mi je dalo drugačen vpogled v potrebe in želje posameznika pri iskanju in načrtovanju novega doma. Zaradi prepletanja strok med seboj, se je moje znanje na tem področju precej poglobilo,vendar še vedno vsak dan prinese nekaj novih izzivov.

 

Elvina Mujič

Telefon:+386(0)70 799 097

Viber:+386(0)70 799 097

Elvina Mujič, mag.manag., nepremičninska posrednica (št. licence 02228). Po izobrazbi sem magister managementa. Sem komunikativna, organizirana in prilagodljiva oseba. Specializirana sem predvsem za kompleksne izpeljave prodaj nepremičnin. Pri mojem delu me odražata natančnost in strokovnost, pri čemer ničesar ne prepuščam naključju, da je lahko prodaja izpeljana vrhunsko in varno. Največje zadovoljstvo zame je, ko omogočim, tako kupcu kot prodajalcu z izpeljanim poslom novo pot v življenju. ​

Ivo Tratnik

Telefon:+386(0)70 753 204

Viber:+386(0)70 753 204

Ivo Tratnik, univ.dipl.prav., nepremičninski posrednik (št. licence: 01785). Za delo v nepremičninski agenciji sem se odločil, ker ne maram enoličnega in rutinskega dela, zanimajo me izzivi in dinamično delo. Trg nepremičnin se vseskozi spreminja in vsakodnevno nudi nove izzive. Nikoli se ne nehaš strokovno razvijati, vsak dan se ti zgodi kaj novega in nikoli ne veš vsega in ves čas se ti dogajajo nove in nove stvari. Vsak nov nepremičninski projekt in zaključen posel je nekaj posebnega, vsak človek, kupec in prodajalec je nov človek, individualni posameznik, ki ga še nisi srečal. Delo nepremičninskega posrednika je zahtevno in odgovorno, saj mora uskladiti interese kupca in prodajalca, kar je veliko več kot le dogovoriti prodajno ceno nepremičnine. Delo z ljudmi je vedno najtežje, vendar svoje delo zavzeto, natančno in z veseljem opravljam, saj me ravno takšno zahtevno delo najbolj veseli in če delaš z veseljem in srcem, tudi dobri rezultati ne morejo izostati.

Olga Sluchanko

Telefon:+386(0)70 333 806

Viber:+386(0) 70 333 806

Olga Sluchanko, univ. dipl. prav., nepremičninska posrednica (št. licence: 02657). Ruščina je moj materni jezik, govorim tudi slovensko in angleško. Imam veliko delovnih izkušenj s področja prava (tudi mednarodnega). V podjetju sem odgovorna za ruske stranke. Zagotavljam jim stalno podporo in obveščenost skozi celoten postopek. Sem zelo dinamična in uživam pri delu z ljudmi. Rada spoznavam nove stvari in si postavljam izzive. Obožujem naravo in v prostem času rada potujem.
Gregor Slabe, dipl.ekon (UN), nepremičninski posrednik (št. licence: 02709). Dinamika in raznolikost nepremičninskega trga sta me vzpodbudila, da postanem nepremičninski posrednik. Sem bivši profesionalni športnik, ki se zaveda pomena discipline, potrpežljivosti in trdega dela. Predvsem pa spoštujem čas in želje svojih strank. Vsak dan je zame nova priložnost za srečanje ter spoznavanje različnih ljudi, ki jim lahko pomagam. Sem zaupanja vreden posrednik, saj je dana beseda moja zaveza.

Miloslava Zapušek

Matija Tomšič