Gorenjska, Bled

Ekskluzivna ponudba zadnje zazidljive parcele v Lisicah, Bled

pokličite za ceno

Zazidljiva 1.199,00 m2

Ključne specifikacije

  • 1.199,00 m2
  • PP5433
  • Priključki
    • Elektrika
    • Voda
    • Kanalizacija

Ekskluzivna ponudba zadnje zazidljive parcele v Lisicah, Bled

BLED, poslovna cona LISICE, 1.199 m2, zazidljivo zemljišče, teren v naklonu, asfaltni dostop, primerna za investicijo, prodamo. Cena: EUR 

Osnovno o nepremičnini

Zazidljivo zemljišče se nahaja na mirni in atraktivni lokaciji v poslovni coni Lisice,  v neposredni bližini Blejskega jezera. Je zadnja zazidljiva pacela z odprtimi pogledi na Alpe in ima direkten asfaltni dostop do lokalne ceste.  Zaradi odlične mikrolokacije in bližine najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, je zemljišče dobra investicijska priložnost za razvoj novih turističnih kapacitet v regiji.

V skladu z lokacijsko informacijo, je zemljišče predvideno za industrijske stavbe, skladišča, stavbe za storitvene dejavnosti in druge poslovne stavbe, trgovske stavbe, gostilne, restavracije in točilnice ter garažne stavbe.

Priključki za vodo, kanalizacijo in elektriko so ob parceli.

Lokacija parcele je 15 minut peš od jezera. Golf igrišče Bled je 5 minut z avtomobilom. Letališče Lesce 10 minut z avtomobilom, letališče Jože Pučnik Brnik 25 minut. Ljubljana oddaljena 45minut.

Kupcu je na voljo tudi lokacijska informacija za gradnjo. Vpisano v zemljiški knjigi in brez bremen, možen takojšen prevzem.  

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!

Gorenjska, Bled

Zazidljiva 1.199,00 m2

pokličite za ceno

Morda bi vas zanimalo tudi