Gorenjska, Bled

Prodamo zazidljivo zemljišče na atraktivni lokaciji v neposredni bližini Golf igrišča Bled.

160.000 €

Zazidljiva 1199 m2

Ključne specifikacije

  • 1199 m2
  • PP5433
  • Priključki
    • Elektrika
    • Voda
    • Kanalizacija

Prodamo zazidljivo zemljišče na atraktivni lokaciji v neposredni bližini Golf igrišča Bled.

BLED, poslovna cona LISICE, 1.199 m2, zazidljivo zemljišče, teren v naklonu, asfaltni dostop, primerno za investicijo, prodamo. Cena: 160.000,00 EUR 

Osnovno o nepremičnini

Zazidljivo zemljišče se nahaja v poslovni coni Lisice, v neposredni bližini Blejskega jezera. Je zadnja zazidljiva pacela z odprtimi pogledi na Alpe in ima direkten asfaltni dostop do lokalne ceste. Zaradi odlične mikrolokacije in bližine najbolj priljubljenih slovenskih turističnih destinacij, je zemljišče dobra investicijska priložnost za razvoj novih turističnih kapacitet v regiji.

V skladu z lokacijsko informacijo, je zemljišče predvideno za poslovno gradnjo; storitvene dejavnosti in druge poslovne stavbe, trgovske stavbe, gostilne, restavracije in točilnice, industrijske stavbe, skladišča ter garažne stavbe. Za pogoje gradnje vam lahko posredujemo lokacijsko informacijo.

Priključki za vodo, kanalizacijo in elektriko so ob parceli.

Lokacija parcele je 15 minut peš od jezera. Golf igrišče Bled je 5 minut z avtomobilom. Letališče Lesce 10 minut z avtomobilom, letališče Jože Pučnik Brnik 25 minut. Ljubljana oddaljena 45minut.

Vpisano v zemljiški knjigi in brez bremen, možen takojšen prevzem.  

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. 

Gorenjska, Bled

Zazidljiva 1199 m2

160.000 €

Morda bi vas zanimalo tudi