Ljubljana okolica, Ig

Ravna zazidljiva parcela na izjemni lokaciji. Primerna za investicijo!

90 €/m2

Zazidljiva 2.775,00 m2

Ključne specifikacije

  • 2.775,00 m2
  • PP5434

Ravna zazidljiva parcela na izjemni lokaciji. Primerna za investicijo!

IG, BLUZU CENTRA, ZA INVESTICIJO, zazidljiva parcela, 2.775 m2, zazidljiva parcela pravokotne oblike na ravnem terenu se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš in novogradenj, 7 min. hoje je oddaljena od mestnega jedra, pošte in lekarne, 10 min. peš je do trgovine, OŠ, vrtca in avtobusne postaje, 11 min. je do nakupovalnega centra Rudnik in 15 min. je oddaljena do centra Ljubljane, prodamo, cena: 90 EUR/m2.

Izjemna priložnost za investicijo! Možnost parcelacije in gradnje 3 - 4 samostojnih hiš ali dvojčkov.

Osnovno o nepremičnini:  Zemljišče je namenjeno za gradnjo stanovanjskih in spemljajočih stavb družbenega pomena ter za gradnjo stavb storitvene dejavnosti, izjemoma pa tudi stavbam za nemotečo proizvodno obrtno dejavnost. Dovoljena je gradnja enostanovanjskih, dvostanovanjskih stavb in stanovanjskih dvojčkov.

Priključki: vsi priključki so ob parceli.

Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen.

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ DDV.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine.Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Ljubljana okolica, Ig

Zazidljiva 2.775,00 m2

90 €/m2

Morda bi vas zanimalo tudi