Zasavska, Zagorje ob Savi

Zazidljiva parcela z gozdnim delom Izlake- Orehovica

462.490 €

Zazidljiva 7188 m2

Ključne specifikacije

  • 7188 m2
  • PP2153

Zazidljiva parcela z gozdnim delom Izlake- Orehovica

V čudovotem območju nadstandardnih hiš in vil, prodamo prekrasno zazidljivo parcelo  skupaj z gozdnim zemljiščem (1343 m2+ 5.845 m2). Parcela se nahaja v mondeni soseski in je prva v vrsti in je tako obdana z gozdom ter s travnikom z desne in spodnje strani. Parcela se nahaja na platoju, ki omogoča prečudovit razgled po dolini. Idilična narava in sončna lega omogočata izgradnjo družinske hiše z možnim vrtom za otroke. Posest je sestavljena iz zazidljive parcele velikosti 1343 m2, ki jo krasita 2 potočka z vodo ter  gozdne površine 5.845 m2 (se lahko spremeni v zazidljivo!), v skupni izmeri 7.188 m2. Parcela ima lasten dovoz in vam omogoča tudi nasaditev sadnega drevja. Parcela je brez hipoteke in je prosta vseh bremen. Vpisana je v ZK. Primerna za družino, ki želi graditi takoj. Odlično izhodišče za rekreacijo (tek, pohodništvo, kolesarjenje, sprehajalne poti v prečudoviti naravi, meditacija v mirnem gozdu, gobarjenje, itd. ). V bližini se nahaja tudi šola.

Parcela stoji na močnem bioenergetskem polju!

Do avtocestnega izvoza je le 3 min vožnje z avtomobilom.

Posest je primerna tudi za investicijo.

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv.

NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - tajnistvo@roni-nepremicnine.si, 070 720 834

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Zasavska, Zagorje ob Savi

Zazidljiva 7188 m2

462.490 €

Morda bi vas zanimalo tudi