Gorenjska, Kranjska Gora

Parcele za gradnjo vikenda ali drugih objektov za sekundarno bivanje. Turistično območje.

230 €/m2

Zazidljiva 724 m2

Ključne specifikacije

  • 724 m2
  • PP28498

Parcele za gradnjo vikenda ali drugih objektov za sekundarno bivanje. Turistično območje.

KRANJSKA GORA, ZAZIDLJIVA PARCELA NA IZJEMNI LOKACIJI, zazidljiva parcela v izmeri 724 m2, parcela se nahaja v turističnem območju v objemu narave in bližini jezera Jasna, samo 20 min hoje je oddaljena od centra Kranjske Gore in smučišča. Izjemno lepa Alpska narava, veliko sprehajalnih in kolesarskih poti, ter namenska raba zemljišča ponujajo najboljša razmerja za gradnjo počitniške hiše ali stavbe za gostinske nastanitvene namene, prodamo, cena: 230 EUR/m2.

Izjemna priložnost za investicijo!

Osnovno o nepremičnini: V skladu s prostorskimi pogoji se zemljišče nahaja v območju za sekundarna bivališča in je namenjeno za gradnjo stavb za sekundarno bivanje in za dopustne vrste gostinskih nastanitvenih storitev. Dopustna maksimalna višina gradnje: K+P+M.

Na voljo sta tudi parceli manjše velikosti, torej parcela cca. 612 m2 in parcela cca. 506m2 po ceni 250 EUR/m2.  Za vse informacije smo Vam na voljo po telefonu ali na elektronski pošti.  

Priključki: vsi priključki so ob parceli.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine.Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Gorenjska, Kranjska Gora

Zazidljiva 724 m2

230 €/m2

Morda bi vas zanimalo tudi