Dvojček na trati

PROJEKTI

Novogradnja - na voljo obe enoti dvojčka. Vsaka enota ima 3 spalnice, zaseben vrt in 2 parkirišča. Možnost dokončanja na ključ. Kvalitetna gradnja!

LJUBLJANA, ŠIŠKA, 166,45 m2 (bruto), 131,65 m2 (neto), na voljo obe enoti dvojčka, novogradnja, zgrajeno I. 2019, 200 m2 zemljišča, P+1+T, kvalitetna sodobna gradnja, mirna lokacija, prodamo, cena: 310.000 EUR. Možnost dokončanja na ključ.

Osnovno o nepremičnini: Projekt dvostanovanjske hiše v naselju Trata, ki leži med ljubljanskim Šentvidom in Dravljami. Vsaka enota ima ločen vhod na različnih straneh stavbe in dve parkirni mesti. Hiša je narejena izključno iz kakovostnih materialov in je sodobno zasnovana.  

Možnost dokončanja po lastnih željah in potrebah kupca.

Razporeditev prostorov:

Pritličje: dnevno-bivalni prostor, utility, WC.

Prvo nadstropje: dve otroški sobi, spalnica, kopalnica.

Terasna etaža: ena soba in velika terasa.

Vsaka enota ima popolnoma ločen vrt velikosti ca. 70m2.

Dodatno: Stavba bo opremljena s trojnimi zastekljenimi okni ter ALU vrati višje kakovosti. 

Ob parkirnih mestih bo izvedena pred-inštalacija za hišne polnilce električnih avtomobilov, prav tako bo na streho napeljana pred-intalacija za mini-sončno elektrarno.

Pogoj prodajalca je delitev provizije v skupni vrednosti 4% + DDV na kupoprodajno vrednost in sicer na način, da krije prodajalec 1 polovico in kupec 1 polovico, torej vsak 2%+ ddv. Vabljeni na ogled!

NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - tajnistvo@roni-nepremicnine.si, 070 720 834

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!