MATIJA TOMŠIČ

Podporna ekipa

 

Kot študent angleške smeri Ekonomske Fakultete Univerze v Ljubljani sem postavljen osebni izziv našel v zaposlitvi pri podjetju Roni nepremičnine. Delo tukaj mi pomaga pridobivati delovne izkušnje, razvija moje delovne sposobnosti, sama narava dela pa izboljšuje produktivnost ter moj ˝time management˝. Uživam v vsakodnevnem delu z novimi strankami, saj mi je komuniciranje z ljudmi v veselje. Tekoče govorim in pišem angleško, imam pa tudi nekaj znanja iz nemščine, hrvaščine in srbščine. Vsake zadane naloge se lotim po svojih najboljših močeh, sem natančen in, poleg mnogo drugih lastnosti, tudi časovno odgovoren. Hvaležen sem za priložnost, ki se mi je ponudila, ter navdušen nad tem, kar me čaka v prihodnosti.

УПРАВЛЯЮЩИЕ

АГЕНТЫ

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

ИЩЕМ НОВЫХ КОЛЛЕГ

ВЫ ДУМАЕТЕ, ЧТО ОБЛАДАЕТЕ ВСЕМИ КАЧЕСТВАМИ ХОРОШЕГО АГЕНТА ПО НЕДВИЖИМОСТИ

Мы приглашаем Вас присоединиться к успешной команде профессионалов в различных областях. Вместе мы создаем историю успеха в ведении бизнеса в области недвижимости как на нашем рынке, так и заграницей.

Мы приглашаем кандидатов с действительной лицензией агента по недвижимости или в процессе ее получения. В работе требуется коммуникативность, гибкость, ответственность и умение работать в команде. Мы предлагаем стабильную работу, возможность продвижения/повышения и улучшения навыков.

Ваше резюме вы можете послать по электронной почте или позвоните в наш офис.

СТАНЬТЕ ЧАСТЬЮ КОМАНДЫ