VILI BRANDT, univ. dipl. prav.

Vodja projektov

 

V času adoptacije evropskega pravnega sistema sem kot svetovalec vlade in nomotehnik na MOP izvajal screaning področnih predpisov, odločal v upravnem postopku ter denacionalizacijskih zadevah. V privatnem sektorju sem kot investitor vodil nekaj nepremičninskih projektov, vršil nadzor nad izvajalci in finančnimi tokovi, zato dobro poznam tako postopke za pridobitev gradbenega kot tudi drugih dovoljenj in soglasij. V mednarodnem okolju imam izkušnje z vodenjem in organizacijo poslov, upravljanjem podjetij, vodenjem prodaje in marketinga ter razvijanju blagovne znamke tako v poslovnem sistemu B2B kot tudi B2C. V agenciji Roni sem odgovoren za investicijske nepremičnine in nepremičninske projekte, optimizacijo poslovanja in vodenja. Za sodelovanje je potrebno zaupanje, zato je pravica in dolžnost vsakega, da v skladu z dobro vero in poštenjem opravlja svoje delo, čemur tudi sam sledim.

УПРАВЛЯЮЩИЕ

АГЕНТЫ

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

ИЩЕМ НОВЫХ КОЛЛЕГ

ВЫ ДУМАЕТЕ, ЧТО ОБЛАДАЕТЕ ВСЕМИ КАЧЕСТВАМИ ХОРОШЕГО АГЕНТА ПО НЕДВИЖИМОСТИ

Мы приглашаем Вас присоединиться к успешной команде профессионалов в различных областях. Вместе мы создаем историю успеха в ведении бизнеса в области недвижимости как на нашем рынке, так и заграницей.

Мы приглашаем кандидатов с действительной лицензией агента по недвижимости или в процессе ее получения. В работе требуется коммуникативность, гибкость, ответственность и умение работать в команде. Мы предлагаем стабильную работу, возможность продвижения/повышения и улучшения навыков.

Ваше резюме вы можете послать по электронной почте или позвоните в наш офис.

СТАНЬТЕ ЧАСТЬЮ КОМАНДЫ