город Любляна, Šiška, Tacen

1.350.000 €

Земельный участок ИЖС 1497 m2

Основные спецификации

 • 1497 m2
 • PP12123123
 • Подключения
  • Электричество
  • Вода
  • Канализация

Osnovno o nepremičnini: Projekt VILA ŠMARNA predstavlja nadaljevanje zazidave v Tacnu, ki je razpršena. Integracija treh objektov, Objekt »VILA A«, »VILA B«, »VILA C«, vsak s po dvema enotama je ob vznožju Šmarne gore, ob sami pohodniški poti. Sam teren se rahlo spušča, zato z objekti sledimo okoliški pozidavi in pazimo, da so objekti lepo osončeni. Parcela je velika 1.497,00m2.

Pod vse tri objekte bo nameščen servis in parkiranje. Vsaki enoti pripadata po dve parkirni mesti. Vsaka stanovanjska enota je namenja družini, zato ima dve ali več spalnic. Vse enote se odpirajo na vrtove ali večje terase, ki dajejo posebno vrednost bivanju v mestu in hkrati v naravi.

V kletnih prostorih je predvideno 12 parkirnih mest in 6 zidanih shramb. Notranji osrednji prostor je komunikacijsko jedro s stopnicami in dvigalom, ki omogoča večji komfort in dostope tudi gibalno omejenim osebam. Stanovanja so preko komunikacijskega jedra povezana z garažo.

Dimenzije objektov:

 • Objekt »VILA A« - dvostanovanjska stavba, z etažnostjo K + P + 1N + Po, višino od terena: 9,9m in tlorisnimi dimenzijami: 16,1m × 9,7m
 • Objekt »VILA B« in »VILA C« dvostanovanjski dvojček, z etažnostjo K + P + 1N + Po, višino od terena: 10,5m, tlorisnimi dimenzijami posamezne stavbe: 12,8m × 9,7m in tlorisnimi dimenzijami skupaj: 25,5m × 9,7m

Orientacija: Objekti so orientirani Vzhod-Zahod. Vzdolž parcele, tako da se vsi dnevni prostori odpirajo na zahod, ko družine pridejo domov, da uživajo popoldneve objeti z naravo.

Lokacija: Nepremičnina se nahaja na območju Tacna v Mestni občini Ljubljana, v novo nastajajočem prestižnem naselju v Objemu Šmarne gore. Idiličnost lokacije ponuja zasebnost, odmaknjeno od mestnega vrveža, v umirjeno naravnem okolju. Neposredna okolica vsebuje vse osnovno potrebne storitve in dejavnosti.

Oprema: Stanovanja bojo opremljena na najvišji ravni. Poleg izjemno kvalitetnega parketa, keramike in armature je vsako stanovanje opremljeno z lastnim sistemom prezračevanja, z lastno plinsko pečjo za segrevanje vode ter ogrevanje z elektronsko regulacijo temperature posameznega prostora.

Dodatno: Avtor projekta Robert Klun deluje kot arhitekt, oblikovalec, investitor, podjetnik na področju nepremičnin, urbanizma, arhitekturnih oblikovalskih in Razvojnih projektov. Njegovo notranje oblikovanje in arhitekturna dela potekajo izven evropskih meja, njegova ekipa pa oblikuje projekte v GCC.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

город Любляна, Šiška, Tacen

Земельный участок ИЖС 1497 m2

1.350.000 €

Вас также может заинтересовать