Zadovoljstvo in varnost naših strank sta naši prioriteti.

MNENJA STRANK

Dada Jerovšek, Kaval Group

Roni nepremičnine poznam že vrsto let in jim zaupam. So tim odgovornih in izkušenih posameznikov, ki pri opravljanju svojega dela preverjeno zastopajo stranko tako, da je to v njeno največjo korist. Ob tem so hitri, prilagodljivi, strokovni, točni, in kar včasih največ šteje, prijazni in nasmejani.

Peter Ribarič, PLANET GV

Pri sodelovanju z nepremičninskimi posredniki Roni nepremičnine sta se nam v spomin vtisnile dve ključni lastnosti: skrbnost pri pregledu nepremičninske in pogodbene dokumentacije ter pragmatičnost in usmerjenost k zaključevanju posla v korist vseh pogodbenih strank.

Nepremičninsko posredovanje je odgovorno in zahtevno delo, ki terja celega človeka. Pomembne so podrobnosti, saj je vsaka prodaja, nakup ali oddaja nepremičnine za lastnika delikatna in edinstvena, marsikomu tudi enkratna življenjska izkušnja. Agent mora poleg poznavanja prava, davkov, financ, ekonomije..., biti tudi psiholog in strateg. Zato je pomembno, da mu stranka lahko zaupa, da prav ovrednoti vrednost in način prodaje nepremičnine ter odgovorno in pošteno vodi postopke v zvezi z njo in zaupanimi podatki.

Roni nepremičnine poznam že vrsto let in jim zaupam. So tim odgovornih in izkušenih posameznikov, ki pri opravljanju svojega dela preverjeno zastopajo stranko tako, da je to v njeno največjo korist. Ob tem so hitri, prilagodljivi, strokovni, točni, in kar včasih največ šteje, prijazni in nasmejani. Ob vsem stresu, ki ga prinaša teža dneva, se namreč ob sproščenosti njihovih agentov prav prijetno počutim. Ob enem vem, da sem v varnih rokah."

Dada Jerovšek, Kaval Group

Z Roni nepremičnine sem opravila kar nekaj uspešno opravljenih poslov. Vsak posel je bil korektno ter uspešno izpeljan, ob vsakem so mi stali ob strani od začetka do konca izpeljave posla. Najbolj me je navdušila njihova odzivnost. Vse pohvale Roni nepremičninam.

Tanja Lekše

В 2017 году моя семья приняла решение о переезде в Любляну.
Поиск квартиры начался из России.
Критерии поиска были: цена, возможность проживания с маленькими детьми и заселение в течении двух дней, после приезда.
К нашему приезду, всё было подготовлено к просмотру.
После того, как мы весь день были на просмотрах и выбрали нужную квартиру, вечером нас ждали переговоры которые длились около 3 часов. 
Много тонкостей, с которыми мы в России не сталкивались. 
Например: залоговая сумма; её размер и условия возврата всегда обговариваются в договоре, какие платежи берет на себя хозяин квартиры, а какие арендатор, условия выселения (не так все просто, как в России).
А самое сложное- это языковой барьер, и очень важно, когда посредник на твоей стороне. 
Я никогда не видел более профессионального подхода к делу в сфере риелторских услуг.
Всё раскладывалось по полочкам.
Спасибо огромное, команде RONI NEPREMECNINE, особенно Ольге)) 
Моя семья была защищена от машейнических действий на 100%. 

Stanislav, Natalija, Sofija in mali Timoschka.

В 2017 году мы переехали жить из России в Словению. Обратились в компанию Roni Nepremicnine, чтобы нам помогли найти в аренду квартиру для проживания в Любляне. Сотрудники этой компании, особенно в лице Ольги Слу чанко , быстро отреагировала на нашу просьбу. В течении 2 дней 

​она ​помогла найти нам квартиру в Любляне. Потом Ольга помогла найти нам три объекта для покупки недвижимости в Словении. Хочу поблагодарить компанию Roni nepremicnine и их сотрудника Ольгу за оказанную нам профессиональную, оперативную и квалифицированную помощь, а также за профессио

​нализм компании Roni nepremičnine​​.

Svetlana Davidova

Se pač zgodi, da mora človek  zamenjati ali prodati nepremičnino. Meni se je to zgodilo  2x v zadnjih 5 letih. To so precej stresne in komplicirane zadeve. Človeka je vedno strah, če bo vse v redu in zakonito, pa če bo z denarjem vse OK. Na srečo sem, po priporočilu znanca, stvari zaupal Roni nepremičnine. Obakrat sva sodelovala z gospo Majo. Ona je res gospa v pravem pomenu besede. vedno urejena, prijazna, predvsem pa tudi zelo strokovna. Ni ji žal časa ali poti. Vedno je na razpolago. Človeku zna svetovati in ga pomiriti.

Tudi v neki drugi nepremičninski zadevi, v katero njena firma ni bila direktno udeležena, mi je rade volje svetovala in me opozorila na detajle, na katere sam nisem bil pozoren.

Toplo priporočam.

Tone Jančar

Roni nepremičnine je butična nepremičninska agencija izjemnega potenciala. Ker so že dolgo na trgu in imajo izkušeno ekipo strokovnjakov z neverjetnim občutkom za človeka in njegov dom, bi jih brez nadaljnjega priporočil vsakemu, ki se odloča, komu zaupati to pomembno nalogo v življenju slehernika. Občutek varnosti in zanesljivosti je bil podprt z odlično ceno, ki jo je zame uspel izpogajati moj agent. Izbira zame ni bila težka, zato jih priporočam tudi drugim.

Zoran Lubej, bivši rokometni reprezentant

Moja izkušnja z delom agencije Roni nepremičnine je pozitivna, še posebej z g. Ivom Tratnikom. Osebno mi veliko pomeni, da se mi stanje nepremičnine predstavi korektno, tako glede pravnih papirjev, kot tudi dejanskih plusov in minusov konkretne nepremičnine. Všeč mi je, da je bil g. Ivo odziven na moje klice in potrpežljivo odgovarjal na moja vprašanja in da je bil na voljo tudi izven "uradnih" ur agencije. Pri svojem delu mi je agent predstavil, kako poteka način njihovega dela in mi lepo predstavil vse faze v postopku nakupa, tako s časovnega, davčnega, pravnega in cenovnega vidika. 

Zato bi se rad zahvalil za korektno sodelovanje in s tem tudi pohvalil delo agencije Roni nepremičnine.

Tomo Sitar